Το Ιατρείο

Ο χώρος του Ιατρείου έχει μια διαδρομή για περισσότερα από 40 χρόνια, και για αυτό το λόγο σεβόμενος την ιστορία του, το οφθαλμιατρείο ”IRIS” του Dr.Πρατικάκη Αναστάσιου είναι ένας συνδυασμός retro αισθητικής και υψηλής τεχνολογίας που αντικατοπτρίζει απόλυτα τη φιλοσοφία του ιατρού.

Η ομαλή μετάβαση στις νέες εξελίξεις και καινοτόμες πρακτικές, διατηρώντας ταυτόχρονα με σεβασμό τις αξίες του παρελθόντος, δημιουργούν μια συνθήκη ασφάλειας για τον άνθρωπο που μας επισκέπτεται. Έτσι, κάθε ασθενής που βρίσκεται στο χώρο του ιατρείου αισθάνεται οικεία, λόγω της γήινης και φιλικής προς τον άνθρωπο διακόσμησης, παράλληλα όμως νιώθει μια σιγουριά, λόγω του αυστηρά επιμελημένου χώρου ως προς τη σύγχρονη αισθητική και τεχνολογική λεπτομέρεια.

Αυτό του δημιουργεί την αυτοπεποίθηση ότι o Dr.Πρατικάκης Αναστάσιος στο ιατρείο του, θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας του, χωρίς πομπώδη και απρόσιτη επιστημονική ‘’ψυχρότητα’’, στεκόμενος δίπλα του, κατανοώντας τους φόβους, απαντώντας τις ερωτήσεις του, και προσφέροντας τις κατάλληλες θεραπείες για την αποκατάσταση των όποιων παθήσεων.

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ

Οι επιστημονικές γνώσεις του Dr.Πρατικάκη Αναστάσιου και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός του Οφθαλμιατρείου IRIS, μπορούν να σας προσφέρουν τις πιο σύγχρονες ιατρικές τεχνικές.

Στο Ιατρείο του Dr.Πρατικάκη Αναστάσιου, η μακροχρόνια εμπειρία σε συνδυασμό με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας μπορούν να προσφέρουν θεραπείες και πρακτικές της Σύγχρονης Οφθαλμολογίας με μοναδική επιδίωξη την καλύτερη φροντίδα των ματιών σας!